Omfamna något nytt

0

pojkarna

Ja det blev det för oss denna höst. Vi fick helt oplanerat men välkommet en ny familjemedlem. En fyrbening. En ung kille som fyllde ett år på Julafton. Han heter Kai. I bland är det tur att det blir som det blir..

tugg

De gav tröst

När vår lilla Pippi blev sjuk hade vi redan Kai här. Det var en väldig, väldig tur. Vår Gösta är ingen ensamhund. Så tack vare lille Kai blev vardagen inte så tuff för Gösta även om vi såg att han sörjde Pippi. Men han släppte också in Kai när Pippi dog. De sökte tröst i varandra väldigt mycket de första dagarna. De gav tröst till oss också. Var än mer nära oss. Letade reda på oss krävde att vi höll om smekte och lekte. Mycket mer än vanligt.

narhet

Jag är ingen valpmänniska

Det har jag alltid hävdat och det finns massor med fina härliga vuxna hundar som behöver nya hem.  Så kom den här lilla nakenfisen. Rumsren och helt fri från uppfostran. Med ett outsinligt närhetsbehov. Jag bläddrar i mina böcker. Letar kurser till våren som jag hoppas orka gå, tränar vardagsmoment vilket inte är så svårt med en lättlärd hund. Men mest av allt.  Jag ger kärlek och får tusenfalt tillbaka. Så jag får omvärdera.

Jag är nog en valpmänniska…. När rätt valp kommer.

 

 

<3 Med Kärlek <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke