Med sorg.

2

hjarta1

Med sorg…

 

Så kom sms:et från maken -Pappa är död.

Mina tankar går till svärfars allra närmaste… och alla som likt mig blev rörda och berörda av honom. Ett långt innehållsrikt liv slutade i går kväll.

Yngsta dottern och jag i soffan, stora tårar rullar på hennes kinder. Tyst gråt. Jag säger inget det finns inga ord som tröstar just nu. Efter en evighet somnar hon. I köket står söndagsmiddagen orörd. Jag kommer mig inte för att plocka undan.

Ett Sms till- jag är på väg hem. 

Jag bakar en sockerkaka mitt i natten… Vill ge ordlös kärlek och förståelse till min älskade make. Dukar fint tänder fler ljus. Dotterns farsdagteckning sitter på kylskåpet. Så rättvis.. så sorgsen.. De sömndruckna orden

-Mamma säg till pappa att jag älskar honom och att han måste pussa mig god natt även om jag sover…

hjarta2I dag kramar jag de mina..

Extra hårt och extra länge kramade jag dottern när hon gick till skolan. I dag kramar jag de mina än mer närvarande. Inga ord bara handling. Det finns inga ord som räcker till. Känner sorgen, låter den komma… och även tacksamheten att fått vara en del av svärfars liv. Fått lyssna på alla hans berättelser och erfarenheter. Bättre än alla sagor i världen… I dag kramar jag de mina med förnyad vetskap om att livet är skört, vi har bara i dag. Vad som sker i morgon vet ingen.

 

namaste

Fånga dagen varje dag

Med kärlek

<3

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Beklagar eran stora förlust ❤❤❤
    När jag läser det du skriver i texten känner jag känslorna du beskriver så tydligt. Du har en underbar gåva i att skriva ner känslor och intryck .
    Kramar om dig med kärlek ❤❤❤
    Eva 🌟

Lämna en tanke